E-MAIL MARKETING

Porukom do pravog kupca

PREDNOSTI E-MAILA

Uzimajući u obzir digitalni svet današnjice nemoguće je zamisliti osobu bez telefona i interneta, a sve više i bez email naloga. Sa napredovanjem marketinga e-mail komunikacija je postala sve popularnija tako da se sada koristi kao kanal za promovisanje proizvoda i usluga, kao i održavanje komunikacije sa klijentom/kupcem.

Marketing putem emaila omogućava kompanijama da redovno informišu svoje kupce o novim proizvodima i akcijama.

Ovaj vid marketinga podrazumeva zahtevnu pripremu i određene korake pre realizacije same kamapnje, kao i vođenje statistike nakon završetka iste kako bismo ispratili broj otvorenih mejlova i broj konverzija nastalih nakon otvaranja.

drustvene mreze
lista kontakata

Kompanija koja ima veliku bazu email adresa je uspešna kompanija jer je do njih ponekad teško doći uzimajući u obzir da su nam neophodni mejlovi naše ciljne grupe

odabir kampanje

U zavisnosti od željenog cilja možemo pristupiti slanju Newslettera ili započinjanja nove saradnje sa potencijalnim klijentom koji nije u našoj bazi email adresa.

statistika

Kako bismo znali da li je naša kampanja uspešna i koje stavke je neophodno promeniti, nakon završetka iste pristupamo analizi i pratimo brojke koje nam pokazuju rekaciju primaoca poruka.

povećajTE prodaju...

Da li ste znali da je veća verovatnoća da vaš kupac pre vidi vaš mejl nego vaš post na društvenim mrežama? Zašto? Zbog targetiranja ciljne grupe. Ukoliko se radi o Newsletteru, kupac je prethodno pristao da prima e-mail poruke i neizbežno je da će istu i videti. Dok sa druge strane softveri za slanje email pošte omogućavaju detaljan unos svih demografskih podataka vaše ciljne grupe.

KORISNICI INTERNETA VIŠE KORISTE?

E-MAIL
94%
DRUŠTVENE MREŽE
61%

O NAMA

WebWoman je nastala sa ciljem da pomogne novonastalim firmama u digitalnom svetu kao i da već postojeće kompanije prilagodi savremenim načinima poslovanja i unapredi njihovu poziciju u odnosu na konkurenciju.

STRANICE

BLOG

Copyright @ 2022 Webwoman zadržava sva prava!