IZRADA WEB SAJTA

Svesni ste značaja web sajta, ali ste u potrazi za timom koji će vaše ideje pretvoriti u delo.

STATIČAN WEB SAJT

Bitno vam je da predstavite svoje usluge ili proizvode bez potrebe za svakodnevnim izmenama.

ONLINE PRODAVNICA

Ukoliko prodajete veći broj proizvoda i želite da omogućite online kupovinu, onda je webshop pravi sajt za vas.

LANDING PAGE

Bitan događaj ili kratko objašnjenje vašeg poslovanja idealni su za kreiranje ovakvog vida sajta.

ZAŠTO VAM JE POTREBAN WEB SAJT?

Odgovor na ovo pitanje je vrlo jednostavno. Okrenite se oko sebe, pogledajte kako vi reagujete kada želite da saznate nešto novo ili vam je neophodan određeni proizvod ili usluga. Uključujete Internet i vršite pretragu. Upravo to rade i drugi ljudi i možda baš vašu uslugu/proizvod žele da pronađu, ali vi nemate web sajt.

Čemu web sajt doprinosi?

Zamislite ugledno preduzeće bez web lokacije, zar vam nije čudno zašto nema? Šta ako je vaša poslovnica na lošoj lokaciji, da li vam web sajt može omogućiti veću prodaju? Ovo su tri bitne stvari koje dobijate izradom web sajta.

komunikacija sa vama je najvažnija

Kod kreiranja sajta neophodna je prvesntaveno dobra komunikacija između vas i programera. Kako bi se sajt odvijao u dobrom smeru neophodno je da nam dostavite fotografije, tekst kao i primer sajta kakav biste voleli. Naravno sve to možemo zaobići i prepustiti dizajneru i programeru da po svom iskustvu kreiraju najbolji sajt za vas.

šTA JE BITNO ZA DOBAR WEB SAJT?

Kada kreiramo sajt najviše pažnje usresređujemo na raspored teksta i fotografija jer želimo da se posetioci lako snalaze i da odmah pronađu ono što pretražuju. Takođe veliku prednost pridajemo bojama i samoj mapi sajta.

OPTIMIZOVAN TEKST

Vaši klijenti/kupci dolaze na vaš sajt kako bi pronašli određene podatke te je neophodno tekst uskladiti sa temom i pružiti sve potrebne informacije, kao i tekst prilagoditi za dobar SEO.

USKLAĐENE FOTOGRAFIJE

Fotografije treba da prate tekst i delatnost kojom se bavite, neophodno je da slike ne prelaze određenu veličinu zbog brzine učitavanja sajta i da budu optimizovane.

USKLAĐENE BOJE

Najčešće se sajt kreira u bojama vašeg logotipa, kako biste bili prepoznatljivi. Postoji psihologija boja koja se koristi za određene delatnosti kako bi dodatno uticalo na svest posetilaca sajta.

OPTIMIZOVAN ZA SVE UREĐAJE

U današnje vreme kada se više od polovine pretraga obavlja putem mobilnih telefona neophodno je vaš sajt prilagoditi njihovim izgledima a ne samo dekstop računarima,.

ZNAČAJ BLOGA

Svaki web sajt treba da ima osnovne stranice poput POČETNE, USLUGE, PROIZVODI, O NAMA I KONTAKT. Naravno bolje je imati i dodatne stranice koje bi objasnile svaku uslugu pojedinačno. Ali kakvu ulogu igra blog? Blog predstavlja detaljan tekst i opis određene teme koja je usko povezana sa vašom delatnošću. Klijenti osim što guglaju o vama mogu da pročitaju nešto bitno i to da podele sa drugima. Druga bitna stvar je povezana sa SEO. Više konverzija, više poseta = bolji rang vašeg sajta na pretraživaču.

KAKO IZGLEDA IZRADA WEB SAJTA?

O NAMA

WebWoman je nastala sa ciljem da pomogne novonastalim firmama u digitalnom svetu kao i da već postojeće kompanije prilagodi savremenim načinima poslovanja i unapredi njihovu poziciju u odnosu na konkurenciju.

BLOG

Copyright @ 2022 Webwoman zadržava sva prava!