GRAFIČKI DIZAJN

Sve za vaš vizuelni identitet brenda, budite drugačiji i upečatljivi

IZRADA LOGOA

Prva stavka kada započinjete biznis je vaša lična karta – vaš logotip

vIZIT KARTE

Iako je sve digitalizovano, vizit kartice nisu izgubile svoju funkciju

BROŠURE

Memorandumi, katalozi i brošure su sastavni deo poslovanja pojedinih delatnosti

VIZUELNI IDENTITET

Znate da određene brendove prepoznajete samo kada vidite njihov logo. Kada bismo pomenuli određeni brend poput BMW, Coca Cola ili Apple, odmah biste pomislili na njihov logotip. Upravo to je i najvažnije kod ovakvog tipa brendiranja. Isto to želimo da postignemo kada kreiramo vizuelni identitet za naše klijente. Da budu:

KOJI LOGO izabrati?

Kada kreiramo logo prvenstveno se dogovorimo sa klijentom kakvu vrstu logotipa želi. Prilikom te procene uzimamo u obzir delatnost kojom se bavi, koliko je dugačak naziv firme, da li već neko ima sličan naziv kao i koje boje izabrati. Klijentu često ponudimo nekoliko opcija kako bi on izabrao najbolje rešenje. Tokom izbora može odabrati neke od tipova logoa kao što su : monogram, simbol, amblem, kombinovani logo ili nešto drugo. Detaljnije o vrstama logoa možete pročitati na našem blogu.

ZAPOČNIMO SARADNJU

Verujemo da ste ovde jer vam treba vaša lična karta u svetu poslovanja, vaš logo ili vizit kartica, ali ste i dalje u potrazi za partnerom koji će vaše ideje pretvoriti u delo. Nama je najvažnije da klijent bude zadovoljan, a to znači ćemo logo dizajnirati ako je potrebno više puta dok ne ispuni vaše kriterijume i učini vaš brend prepoznatljivim.

šta je potrebno za VAŠ BIZNIS?

WEB SAJT
98%
LOGO
99%
DRUŠTVENE MREŽE
85%
VIZIT KARTICA
50%

O NAMA

WebWoman je nastala sa ciljem da pomogne novonastalim firmama u digitalnom svetu kao i da već postojeće kompanije prilagodi savremenim načinima poslovanja i unapredi njihovu poziciju u odnosu na konkurenciju.

BLOG

Copyright @ 2022 Webwoman zadržava sva prava!