KO JE WEBWOMAN?

Nekada je bila isto što i vi – početnik pod senkom konkurencije

OD NULE DO KULE...

Svaki član našeg tima započeo je svoju karijeru krenuvši od nule. Mi smo se ujedinili i oformili tim mladih i kreativnih ljudi prvenstveno sa ciljem da pomognemo firmama koje su na samom početku svog karijernog uzdizanja, jer mi najbolje znamo kako je to biti početnik. 

Svaka od oblasti kojima se bavimo na jedinstven način pomaže vašem biznisu da se uzdigne u odnosu na konkurenciju i započne svoju karijeru u digitalnom svetu.

 

O NAMA

Mi smo digitalna marketinška agencija

MISIJA

Pomažemo novootvorenim kompanijama

VEŠTINE

Web i grafički dizajn, društvene mreže i digitalni marketing

DIGITALNI MARKETING

Držimo u malom rukavu

photo-1543269866-487350d6fa5e.jpeg

ZAŠTO IZABRATI NAS?

Zajednički cilj

Vi želite uspešan biznis, a mi zadovoljne klijente

Prilagodljiva cena

Zašto su naše cene niže od konkurencije? Ne vrednujemo naš rad manje, nego verujemo da svakom početniku treba dati priliku uz minimalan iznos realizacije ideja.

Dostupnost

U svakom trenutku, prilikom ili nakom završenog projekta omogućavamo vam redovne konsultacije i pomoć pri realizaciji vaših ideja.​

Besplatna reklama

Nakon završenog projekta, vaše radove plasiramo na našim društvenim mrežama i trenutnom sajtu što vam omogućava dodatnu vidljivost.​

O NAMA

WebWoman je nastala sa ciljem da pomogne novonastalim firmama u digitalnom svetu kao i da već postojeće kompanije prilagodi savremenim načinima poslovanja i unapredi njihovu poziciju u odnosu na konkurenciju.

BLOG

Copyright @ 2022 Webwoman zadržava sva prava!