USLUGE

Sve što je neophodno da identifikujete svoj brend 

ZAPOČNIMO SARADNJU

Vaš uspeh je i naš uspeh. Kada je naš klijent zadovoljan, znamo da smo uradili dobar posao.

ŠTA MOŽETE DA OČEKUJTE OD NAS?

Digitalno doba vam omogućava da vaš biznis podignete na zavidan nivo, međutim to podrazumeva prethodni ulazak u digitalni svet, a to je već naša oblast. Spremni smo da uz naše usluge vaš brend učinimo vidljivim i spremnim za trku sa konkurencijom.

IZRADA WEB SAJTA

Svako preduzeće u zavisnosti od delatnosti kojom se bavi plasira svoje usluge/proizvode na tržištu. A nama je dobro poznato da je najpoznatije tržište- Internet. Stoga je ovo prilika da i vaš biznis zauzme mesto među  konkurentima.

IZRADA mOBILNIH APLIKACIJA I IGRICA

Ukoliko je za vaš tip poslovanja neophodna aplikacija koja bi omogućila lakšu i kreativnu primenu, onda je ovaj vid predstavljanja vašeg biznisa najefikasniji. U zavisnosti od vaših želja, dizajneri i programeri kreiraju idejno rešenje.

Zbog sve većeg značaja i korišćenja mobilnih uređaja ovakav način poslovanja je često preporučljiv, ali je neophodno prethodno sagledati samu delatnost i način funkcionisanja aplikacije da bi se predvideli nivoi uspešnosti.

Proces izrade web sajta ili mobilne aplikacije podrazumeva određeni vremenski period u zavisnosti od obima informacija i zahtevnosti izrade. Ova dva vida predstavljanja kompanije i poslovanja nemoguće je porediti jer im je namena drugačija, ali shodno digitalnom svetu uvek je prvenstveno preporučljivo prikazati svoje poslovanje putem web sajta.

ZNAČAJ WEB SAJTA
98%
ZNAČAJ MOBILNE APLIKACIJE
56%

DIZAJN LOGOA I VIZIT KARTICA

Započinjete poslovanje, ali niste završili prvi korak – identifikovanje vašeg brenda. Logo predstavlja vašu sliku poslovanja, čini vas prepoznatljivim. Izrada logoa ne predstavlja komplikovan proces ukoliko sarađujete sa dizajnerima koji znaju kako uklopiti boje i dizajn i na taj način uticati na psihologiju ljudi te vaš biznis učiniti vidljivim.

VOĐENJE DRUŠTVENIH MREŽA

Svako preduzeće u zavisnosti od delatnosti kojom se bavi plasira svoje usluge/proizvode na tržištu. A nama je dobro poznato da je najpoznatije tržište- Internet. Stoga je ovo prilika da i vaš biznis zauzme mesto među  konkurentima.

naši radovi - naša vizit karta

O NAMA

WebWoman je nastala sa ciljem da pomogne novonastalim firmama u digitalnom svetu kao i da već postojeće kompanije prilagodi savremenim načinima poslovanja i unapredi njihovu poziciju u odnosu na konkurenciju.

BLOG

Copyright @ 2022 Webwoman zadržava sva prava!